Spinatfuglen - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

Spinatfuglen

Referater > 2010 > Generalforsamling

Spinatfuglen vinterfest 2010

I ved, spinatfuglen gives til et medlem, der har kvajet sig eller udmærket sig i det forgangne år, og jeg kan lige så godt sige det med det samme: Den skal Per have.

Per har næsten overlevet tre formænd som kasserer og er med årene blevet et omdrejningspunkt, en rygrad, i klubbens arbejde. Foruden at tælle penge har du styret en række andre funktioner, medlemsdatabase, invitationer, hjemmeside, du kører rundt og køber ind til vinterfesten, du har haft spritlager derhjemme, jeg kunne blive ved.

Men du er ikke tossegod, du kan også sige fra, især hvis du er midt i at arrangere 10 dages ferielejr i Beagleklubben med 200 hunde og 100 af deres bedste venner. Du er regionsleder og tillige instruktør i Dansk Kennel Klub. I formiddag var du vist ude og træne fire hold.

Du er mere den diskrete organisator end festaben, der lukker og slukker. Det har vi folk til. Du er omgængelig, men du har også et rødt felt. Du har valgt, at du kun vil beskæftige dig med noget, der er sjovt. I den henseende har vi haft lidt for meget slinger i journalistklubben, og du har valgt at holde efter de mange år. Nu gælder det Michael, Bailey og Toffee. Du hører til dem, der har fravalgt samlivet med kvinde, og du skal vide, det har min dybeste respekt.

Per, modtag spinatfuglen for 2009.

Frede Madsen

Tilbage til indhold