28. januar 2012 - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

28. januar 2012

Referater > 2012 > Generalforsamling

25 feststemte mennesker havde en dejlig vinterfest i synagogen i Esbjerg, hvor årets tema var Indien og maden egentlig også skulle have været indisk.

Det blev den nu ikke, men tre retter fra Restaurant Herregårdskælderen på Sønderskov Slot gik også an, og så blev der ellers leget og dystet mellem de tre hold, bestående af laveste kaste: Husquarna; mellemste kaste: Braminerne og højeste kaste: Goa.

Udfordringerne var en blandet landhandel med alt fra at gurgle gammelkendte og nyere sange i vand fra ganges til turbanbinding og mavedans med hullahopring.

Fornøjeligt - og lad det være sagt med det samme, laveste kaste vandt stort. Hvilket i nogen grad måske hænger sammen med at Husquarna havde festens yngste kvinder på sit konkurrencehold, mens Goa i høj grad bestod af ældre og mere satte herrer og modne ægteskaber.

Festen fortsatte til 3-tiden, hvor deltagerne lynhurtigt og i fællesskab nåede frem til, at nu var det tid at slutte. Mange i selskabet er trods alt ikke så unge længere, som de har været.

For underholdningen stod på forbilledlig vis Maj Møller Christensen og Søren - og Maj Møller blev også modtager af årets spinatfugl, blandt andet på grund af hendes altid store hjælpsomhed og imødekommenhed.

Foto: Holger Bundgaard

Tilbage til indhold