Bliv medlem - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

Bliv medlem

Journalistiklubben - det journalistiske samlingspunkt i Esbjerg

Esbjerg Journalistklub har nu i over 90 år samlet redaktionelle medarbejdere bosat i eller ansat på medier i Esbjerg-området til fagligt og socialt samvær.

Som medlem bliver du en del af en klub med en bevæget historie præget af op- og nedture, kollegial snak på tværs af medier samt fest og farver. Du vil typisk blive inviteret til fire-seks arrangementer hvert år fordelt på journalistisk-faglige emner, virksomhedsbesøg og sammenkomster med det sociale aspekt i højsædet.

Spændende arrangementer

Du kan møde kendte, aktuelle og spændende personligheder og få mulighed for at komme på steder og i miljøer, du normalt ikke vil opsøge i dit journalistiske virke. Dertil kommer den årlige generalforsamling med efterfølgende vinterfest, som holdes sidst i januar eller begyndelsen af februar.

I årenes løb har vi haft mange arrangementer. Her et lille udpluk fra de seneste år:  Et møde med manden bag den første bog om Tønder-sagen, journalist Claus Jessen, et besøg i Den Rosendahlske Bibelsamling samt et jubilæumsarrangement med byvandring, besøg af to af byens gamle journalister og spisning på Park Hotel. Et kokkearrangement på EUC Vest, hvor medlemmerne lærte at lave mad. Vinfestival i Ribe, brygtur til Fanø, eksklusive møder med Hans Engel og Karsten Lund, besøg på Blue Water Arena og på Esbjerg Kunstmuseum. Og meget, meget mere er i vente!

Rødder tilbage til 1917

Det hele begyndte på Paladshotellet i 1917, og i de første år havde klubben karakter af Ædedolkenes Klub, hvor en eksklusiv kreds af redaktører og ledende medarbejdere fra byens medier dominerede. Siden har klubben udviklet sig til at være for alle, og vi har gennem årene liberaliseret betingelserne for at blive medlem for at være så rummelig som muligt.

Du kan melde dig ind ved at kontakte et medlem af bestyrelsen. Kontingentet er 325 kr. om året for aktive mediefolk og 160 kr. for pensionister.

Vil du være medlem?
Så udfyld nedenstående formular og klik ok.
Så hører du fra os!

Betaling af kontingent:

Du kan med fordel overføre pengene for medlemsskab direkte til klubbens konto i Vestjysk Bank.

Kontoen har følgende nummer:
Reg.nr: 7606
Kontonr: 1046512

Husk at angive, hvem og hvad betalingen drejer sig om i besked-feltet.

Tilbage til indhold