Besøg hos Blue Water - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

Besøg hos Blue Water

Arrangementer > 2014

Hos Hr. og Fru Blue Water

Rækken af arrangementer under fællesbetegnelsen ”Store Esbjergensere” i journalistklubben har vist sig at være en helt særlig perle i samlingen. Tidligere har vi besøgt Henning Kruse, EOS og borgmester Johnny Søtrup, og denne gang havde Kurt og Gyrithe Skov, Blue Water Shipping, sagt ja til besøg.

Først på firmadomicilet på havnen, med en vidunderlig gennemgang af Kurts liv og levned, fra dengang læreren på Thorstrup Skole glædede sig over sine ”slående argumenter” overfor purken, til udtalelsen fra skolen i Varde, hvor det bedste, var ordene ”Kurts opførsel er blevet bedre igennem årene”.

Meget godt havde skolen ikke at sige om drengen i fodboldstøvlerne og med hang til hurtige biler. Og sin Gyrithe, fra Karlsgårde, der kun var 15, da hun begyndte at kæreste med Kurt på 18 ½. I begyndelsen til hendes fars fortrydelse.

Siden må han være blødt op. For ikke kun er erhvervseventyret Blue Water Shipping, der tog sin begyndelse to år efter, at det unge par var blevet gift, næsten mere utroligt end et eventyr. Familielivet er også en dejlig historie, som alle fremmødte fik dejlige anekdoter fra i lejligheden på hjørnet af Kirkegade og Havnegade.

Krydret med bramfrie udtryk for, at Kurt Skov også har temperament. Og ikke kun på fodboldbanen. Der er både personer, væsner og styrelser, Kurt har krydset klinger med i årenes løb.

Hvem, hvorfor og hvad der affødte saftige kommentarer, det ved alle vi, der hyggede og grinede os igennem aftenen i godt selskab.

Tilbage til indhold