Årsfest - Esbjerg Journalistklub

Go to content

Main menu:

Årsfest

Arrangementer > 2015
Foto fra dette års fest
Køkkenchef Preben Madsenvil traktere med følgende

Menu

ved vinterfesten 2015 i Esbjerg Journalistklub lørdag d. 24. januar 2015

Forret
Terrine af gråand og bøgehat
med syltede vintergrønsager og røget timiancreme

Mellemretter
Frikasse af rødtunge og vadehavsrejer
med porre, hvede og kørvel
Stegt helleflynder med persillevariation

Hovedret
Langtidsstegt hjort og hjortesouffle
med rosmarinsauce, bagte rødløg og skorzonerrødder

Dessert
5 små chokoladedesserter
Chokoladekage med vaniljecreme og syltet havtorn
Chokolademousse med abrikospure
Hvid chokoladeis med rødvinschokoladesauce
Chokoladepanacota med cognacskum
Chokoladecremebrulée
Back to content | Back to main menu