9. maj 2019 - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

9. maj 2019

Referater > 2019 > Bestyrelsesmøder
1: Konstituering. Genvalgt på generalforsamlingen i januar, Anne  Hedegaard, genvalgt som næstformand.
2: Drøftelse af kommende arrangementer. Store esbjergensere, her er havnedirektør/afgående havnedirektør Ole Ingrisch på programmet – tænkt som kombineret arrangement, først rundtur på havnen i bus, derefter hjemme hos Ole Ingrisch i Marbæk. Planlægges gennemført inden sommerferie.
I pipelinen: Den nye Opera i Esbjerg – kombineret Fanø-tur med Danmarks eneste borgmester fra Alternativet og besøg på Fanø Bryghus, der er tilbage på rent lokale hænder.
3: Status web: Benny Baagø, ny administratør af journalistklubben.dk og Lars Stokbro har været på besøg hos tidligere administrator Per Guldberg Klausen og fået alt materiale overleveret. Fremtidige referater og arrangementer (plus alt man kan finde fra gemmerne, for der er huller i historikken) sendes til Benny Baagø. I forbindelse med opstramning øget fokus på at få billeder fra alle begivenheder i klubben.
4: Find dato hvor alle medlemmer af journalistklubbens bestyrelse kan mødes med alle medlemmer af bestyrelsen i journalistklubbens fond, for en principiel diskussion af eventuelle nye retningslinjer for udbetaling af penge fra fonden. Årsag: det har vist sig vanskeligt at finde modtagere, der passer på de nuværende retningslinjer. (mulige mødedatoer vil være torsdage i lige uger, dog ikke den første torsdag i måneden) – mødet skal gennemføres i god tid inden næste generalforsamling, så nye retningslinjer kan sendes til medlemmerne, som eventuelt kan nå at indsende forslag til modtagere/alternative ideer til modtagersegment.
Referat: Yvonn Tittel
Tilbage til indhold