Julehygge på Underground - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

Julehygge på Underground

Arrangementer > 2010


Ses vi igen næste jul på Underground?

Måske grundlagde vi en tradition denne første fredag i december, da 10 af byens mediefolk og Kurt Henriksens datter, Filippa, to år, mødtes til julehygge på Underground.

De første medlemmer af Esbjerg Journalistklub sivede ind i en julepyntet pub ved 15-tiden, og snart var vi et par borde, som snakkede over fadøl og den velsmagende gløgg skænket af Hotel Britannia. Lene Weber kom inden julefrokosten på ugeavisen i Varde, og Bo Bechsgaard nåede en udsøgt øl inden turen til DR-julefrokosten i Aabenraa. Samme vej skulle Mai Møller Christensen, der kom vimsende med svalehale for at køre med.

Nyhedshunden Kurt Henriksen, der i løbet af arrangementet fik samlet hele kernefamilien i kælderen, lancerede vedholdende et rygte om, at formand Frede Madsen havde sagt ja til alligevel at fortsætte på posten, men det blev dog afvist af formanden. Klubben skal for første gang i seks år have ny formand.

Mellem 16 og 17 begyndte det at vælte ind med tilhørere til fyraftensjazzen, og snart var Underground fuld af mennesker og velkendte jazztoner. Oven fra kom medlemmerne af Esbjerg Erhvervsklub, en samling erhvervsfolk omkring Britannia-ejer Eivind Dam Jensen, og resterne af journalistselskabet mængede sig med pingerne.

Veteranerne Holger Bundgaard og Jørgen Jørgensen lukkede og slukkede. Førstnævnte havde for en gangs skyld glemt sit kamera, hvorfor illustrationen med formanden på saxofon er aldeles uautentisk.

Skal vi mødes igen næste år samme fredag samme sted?  

PS: Det uhøjtidelige juletilbud til medlemmerne blev årets sidste. Vi arbejder på et arrangement med et kendt medienavn, men realistisk vurderet kan vi ikke klemme det ind i december. Vi vender stærkt tilbage i det nye år.

Tegning: Holger Bundgaard

Tilbage til indhold