Spanske fristelser - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

Spanske fristelser

Arrangementer > 2009

Spanske fristelser ved årets vinterfest

Efter generalforsamling inviterer Esbjerg Journalistklub traditionen tro til "Vinterfest 2010" for medlemmer og bedre halvdele.

Vinterfesten foregår i Nørrebrogade 78, Esbjerg, kl. 18.00 med velkomstdrink.

I år har vi valgt alt sætte et tema på festen. Nørrebrogade 78 omdannes for denne aften til et stykke solbeskinnet Spanien. Vi byder på spansk musik og en stemning, som var man under sydeuropæiske himmelstrøg. DU kan være med til at skabe denne stemning. Tag en festlig spanskinspireret hat på - et kækt tørklæde, en skjorte, et par tyrefægter-bukser - eller tag skridtet fuldt ud og klæd dig som en spansk toreador eller seniorita!

Kl. 18.30 er José klar til at servere tapas og kæmpepaella, og herefter er der dessert.
Hertil som altid fri vin, øl og vand

Efter middagen, der afbrydes af faste og underholdende indslag, åbner Slyngelstuen, og der er dans til den kendte discjockey, Carsten Agerbæk, der spiller dansevenlig musik og er klar til at opfylde ethvert ønske fra jer. Hertil fri bar. Natmaden, klar suppe og flutes, serveres kl. 24.00, hvorefter der skrues et par decibel op.

Pris pr. person: 300 kroner - ved indbetaling forud på kontonummer 7606 1046512 - sparer du en tier pr. deltager. Så er prisen 290 kr. Husk at markere, hvem der indbetaler.

Tilmelding senest onsdag den 27. januar ved mail til journalistklubben@ofir.dk
, til kasserer Per Guldberg Klausen, tlf. 20 60 45 05, eller formand Frede Madsen, tlf. 75 13 23 30.

Foto: Holger Bundgaard

Tilbage til indhold