Foto-nostalgi - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

Foto-nostalgi

2017

Det var tider

Siden 2007 har Esbjerg Journalist Klub haft hjemmeside - og det er blevet til rigtig mange fotos og sjove beretninger fra dette og hint.

På denne side vil du  i tiden ferm til jubilæet kunne se en stribe billedhjul af forskellige arrangementer i klubben.

Så velkommen til en rigtig nostalgi-rundtur. Vi begynder med to vidt forskellige arrangementer:

                                                    ESBJERG JOURNALIST  KLUB 1917 - 2017                                                  

2009:

Møde med kunstens skrappe damer

Otte nysgerrige medlemmer af Esbjerg Journalistklub mødte med militærisk præcision, og kunstens veloplagte skarpskytter, museumsdirektør Inge Merete Kjeldgaard og museumsinspektør Christiane M. Finsen, tog imod på Esbjerg Kunstmuseum.

Efter en tur gennem kunstmuseets faste samling bød damerne på sandwiches, drikkevarer og oplæg til debat. De skød med skarpt mod især JydskeVestkystens kunstdækning, der er præget af systematisk dækning af amatørers terapeutiske øvelser med efterfølgende åbning af et galleri, hvor produktet på avisens lokalsider bliver kaldt kunst, og fravær når verdensnavne kommer forbi. Kun et par pensionerede JV-medarbejdere deltog i arrangementet og havde ingen mulighed for at forsvare bladets farver.

                                                    ESBJERG JOURNALIST  KLUB 1917 - 2017                                                  

2011:
Topkandidater gik under jorden

Den ene havde haft sine valgplakater og brochurer færdige i månedsvis. Den anden måtte i al hast til at bestille sine materialer, da valget blev udskrevet. Vi taler naturligvis om Ulla Tørnæs fra Venstre, som for første gang i ti år, ikke kan føre valgkamp i ministerbil, og om den aldeles nye politiker, Bjarne Corydon, der netop har afløst Kim Mortensen, som Socialdemokraternes kandidat i Esbjerg.

Fredag 9. september gik de begge under jorden for at møde Esbjerg Journalistklub. På Underground tog de to kandidater kampen op med engelske borebissers skramlen med bestik og service og gav den fremmødte presse deres bud på lokale mediers politiske dækning - der var ikke så meget at glæde sig over, mente de. På samarbejdet mellem nye og gamle politikere - der var til gengæld tommel op. Og på hvordan det lige er at skulle være leveringsdygtig i nyheder til alle platforme nærmest hvert tiende minut.

Tilbage til indhold