5.februar 2011 - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

5.februar 2011

Referater > 2011 > Generalforsamling

Ny formand svingede charmepropellen

Esbjerg Journalistklub har fået ny formand. Bo Bechsgaard, 47 år, har afløst Frede Madsen, der efter seks år på posten ikke modtog genvalg.

Ved generalforsamlingen i Synagogen i Nørrebrogade afløste Anne Hedegaard Haldan Tove Bek Madsen i den nye bestyrelse, der efter at have ryddet op og sundet sig oven på vinterfesten er klar til at trække i arbejdstøjet. Et af temaerne på generalforsamlingen var, hvordan de senere års medlemstilbagegang kan bremses. Der var enighed om, at klubben skal gøre sig mere attraktiv for særligt yngre journalister på JydskeVestkysten, som er svagt repræsenteret i medlemskredsen. Desuden indledes en moderniseringsproces i Esbjerg Journalistklubs Fond, hvis pris ikke har været uddelt siden 2004. Her indtrådte den nye formand som født medlem af bestyrelsen.

31 deltog i vinterfesten, hvor klubbens tidligere, mangeårige kasserer, Per Guldberg Klausen, leverede et visuelt James Bond-show med quiz. Han var ligesom den nye formand, Bo Bechsgaard, og en af seks tidligere formænd, der deltog i vinterfesten, Erik Haldan, behørigt iført 007-dress: Butterfly. Årets Spinatfugl, der uddeles til en person, der har gjort sig særligt bemærket, gik til Poul Bjelke Laursen, der ikke kunne være til stede men pr. mobiltelefon modtog hørte motivationen og modtog et taktfast bifald. Spinatfuglen vil ved førstkommende lejlighed blive leveret på privatadressen i Sjelborg.

Tilbage til indhold