Årsfest - Esbjerg Journalistklub

Gå til indhold

Årsfest

Arrangementer > 2014

Vinterfesten år 2014

27 medlemmer havde tilmeldt sig årets vinterfest i Esbjerg Journalistklub, og de 26 fremmødte fik endnu engang en dejlig aften med fantastisk mad, fremragende musikalsk optræden og underholdning.

For maden stod igen Preben Madsen, kokken bag Restaurant Sønderskov Slot, og med en fem-retters menu, plus tre desserter, gik ingen sultne fra bords.

Ved middagen blev årets spinatfugl uddelt in absentia, til Lene Weber, der ved årets generalforsamling valgte at udtræde af bestyrelsen. Lene fik blandt andet fuglen for sin store arbejdsindsats og sin vedholdende perfektionisme i klubbens øjemed.

Til alles overraskelse, og store glæde, var journalist Ninna Andreasen, der til daglig har sit virke på JydskeVestkystens Varde-redaktion, aftenens særlige gæst med et udpluk af numre fra sin  CD, Barske Banaliteter og med smagsprøver på helt nye numre.

Vild med dans
Ninna Andreasen var også special gueststar i aftenens underholdning, der bestod i Vild med Dans, med en heltemodig indsats fra tre dansepar: Tue og Lisen, som par 1; Torben og Lars som par 2 og Erik og Marianne som par 3.

Tre par der gav den på alle tangenter, i fornøjelige udklædninger, i først en tango, så en jive, og sluttelig en vals af Leonard Cohen, fremført af Ninna Andreasen.
Som dommere var en anden af aftenens tre Marianner Britt Bendixen, Frede var en affekteret Jens Werner, Helena gjorde den som Anne Laxholm og Katrine som Nicolai Hübbe.

Mens Dorthe ledede slaget som Claus Elming, Yvonn forsøgte sig ud i Sara Grünwald og vinderne blev, trods dommernes foretrukne par tre, Marianne og Erik, et suverænt par ét, Lisen og Tue, der med vovede kast i jiven havde sikret sig publikums opbakning hjemme i stuerne.


Vinterfesten - video fra "Vild med dans"-konkurrence,
Ninna Andreasen live og feststemning ved dette års fest.
Klik på start ...og genoplev stemningen.

Tilbage til indhold